în , ,

[Zvon] Motorola One Vision, Viitorul Motorola One 2

Motorola sunt puși pe din ce în ce mai multe lansări…

Printre alte multe lansări ale celor de la #Motorola, un sub-brand #Lenovo, se pare că vor lansa în curând succesorul telefonului Motorola One, Motorola One Vision.

Astăzi avem câteva scăpări pentru a vă face unele idei la cum va arăta noul Motorola One Vision și ce va avea sub “capotă”. După cum puteți observa din imaginea de mai sus, și Motorola ca și #Samsung și alți câțiva producători recurg la decupăturile de camere frontale și nu la notch-uri (breton). Mai observăm că pe spatele telefonului aspectul camerelor principale nu mai este rotund și poziționate pe centrul de sus al dispozitivului, ci ca multe altele în stânga pe verticală, iar senzorul de amprente este și el prezent pe spate integrat sub logo-ul Motorola.

Aflăm că senzorul camerei principale este de 48 MP dar va fotografia numai la 12 MP, cu OIS (Stabilizare Optică) la bord.
Sub “capotă” se pare că va avea un procesor de la Samsung de data aceasta și anume un Exynos 9610, 3 și 4 GB de memorie RAM împreună cu 34, 64 și 128 GB de memorie internă, GPU Mali-G72 și o baterie modestă de 3500 mAh.

Mai știm că va veni evident cu programul #Android One la pachet, ceea ce înseamnă că va primi actualizările de soft direct de la #Google, nu știm însă alte detalii cum ar fi ce tip de ecran ava avea, ce rezoluție, când va fi lansat oficial sau cât va costa. Vă vom ține la curent cu noi detalii.

SURSĂ

Raportează

Ce părere ai?

Participant

Scris de către Laurentiu

Sunt pasionat evident de tehnologia mobilă, mașini și fete...da...pasionat de fete...problem?!

Comentarii

Se încarcă…

0

Comentarii

0 comentarii

[Actualizat] Am primit în sfârșit Android 9 pe Motorola G6

Lenovo anunță primul laptop pliabil din gama ThinkPad