în ,

Tot ce trebuie să știi despre viitoarele Google Pixel 3a și Pixel 3a XL

Deși dotările sunt medii, prețurile sunt cam mari.

În ultimele luni s-au tot zvonit două terminale noi de la #Google și anume #Pixel 3a respectiv Pixel 3a XL, ambele modele de buget, oarecum.

Azi vă pot spune că cele două telefoane au primit scăpări precum și câte un preț estimativ. Conform unui canal de pe Youtube, care a primit imagini cu pachetele de comercializare ale celor două terminale, Pixel 3a ar urma să coste cam 399 de dolari (adică în jur de 1,695 de lei), iar Pixel 3a XL ar avea un preț de 479 de dolari (în jur de 2,035 de lei, ceea ce nu prea reprezintă un telefon de buget).

În ceea ce privesc specificațiile acestora, știm că vor veni cu 64 GB de memorie internă, dar vor exista și variante cu 128 GB. Ambele vor avea construcție din plastic, difuzoare frontale, ecrane FHD 1080P și jack pentru căști. Zvonurile mai spun că ar rula pe un procesor SnapDragon 670, 4 GB de memorie RAM, camere principale de 12 MP și baterii de 3000mAh.

Lansarea celor două va fi probabil la evenimentul anula al celor de la Google și anume Google I/O anunțat pe data de 7 Mai.

Sursă

Raportează

Ce părere ai?

Participant

Scris de către Laurentiu

Sunt pasionat evident de tehnologia mobilă, mașini și fete...da...pasionat de fete...problem?!

Comentarii

Se încarcă…

0

Comentarii

0 comentarii

Motorola ar urma să lanseze un telefon pliabil: Motorola RAZR V4

Motorola Moto Z4 apare într-o rendare