în ,

Toată linia Motorola G7 a fost scăpată pe internet

Lenovo va lansa noua generație a seriei de telefoane G în 2019, urmând desigur seria G7. Uite că noua serie va fi compusă din nici mai mult nici mai puțin de 4 modele după cum urmează: Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Power și cel mai mic Moto G7 Play.

Toate cele 4 modele vor avea “faimosul” breton (cum îi mai spunem noi românii) sau notch cum îi spun americanii. Însă primele modele Moto G7 respectiv Moto G7 Plus vor avea un breton mai mic, stil lacrimă. Pe când la următoarele două modele Moto G7 Power și Moto G7 Play vor avea cate un breton de toată frumusețea, la G7 Play e cel mai mare, conform imaginilor.

Din păcate, deși la primele modele bretonul este foarte mic, nu putem să nu observăm că toate cele 4 modele au o bărbie (partea de jos a ecranului) destul de pronunțată. Motorola G7 și G7 Plus vor avea pe spate camerele expuse pe orizontală iar ultimele două modele respectiv Moto G7 Power și G7 Play pe verticală.

Totuși, este însă prea devreme iar aceste rendări nu sunt bătute în cui. Se pot schimba multe. Voi ce părere aveți? Vă plac noile modele? Pe care vi l-ați lua? Eu sigur o să-l iau pe cel standard, Moto G7, că doar am deja G6-le.

Raportează

Ce părere ai?

Participant

Scris de către Laurentiu

Sunt pasionat evident de tehnologia mobilă, mașini și fete...da...pasionat de fete...problem?!

Comentarii

Se încarcă…

0

Comentarii

0 comentarii

Cineva dă în judecată Apple pentru falsă publicitate

Un videoclip de promovare scăpat pe net, ne arată noul Nokia 9