A treia actualizare la Android 8 Oreo pentru telefoanele Samsung Galaxy S8 și S8+ poate fi și ultima în stare de BETA. Aceasta nu aduce nimic nou față de știm până acum dar aduce multe remedieri de soft, așa-numitele bug fixes, după cum puteți observa în cea de-a doua imagine.
Această actualizare vine sub numele de ZRA5 și este valabilă numai prin OTA (OverTheAir), adică descărcarea și actualizarea numai de pe telefon. Pe lângă remedieri și îmbunătățiri, aceasta mai vine și cu actualizarea de securitate pe luna Ianuarie. Din păcate momentan actualizarea rulează doar prin India, urmând să ajungă și prin celelalte regiuni foarte curând. Totuși nu te va împiedica nimeni să nu încerci să verifici manual dacă cumva ești fericitul/a care are acces deja la această actualizare, ducându-te la Setări, apoi Actualizări de Software, apoi la Actualizare Manuală (nu am S8, deci nu știu exact dacă așa se numesc setările în Română).

După cum am zis, aceasta va fi probabil ultima versiune în stagiul BETA pentru că Samsung a anunțat deja ca programul BETA va înceta pe 15 Ianuarie, așa că posesorii acestor dispozitive se vor putea bucura de o versiune stabila a lui Android 8 Oreo în doar câteva zile.