în ,

Lenovo anunță primul laptop pliabil din gama ThinkPad

Lenovo deschide un nou trend în zona pliabile.

Anul acesta am fost martori la mai multe lansări de telefoane pliabile, cum este cel de la Samsung, Galaxy Fold și cel de la Huawei, Mate X. Nu e de mirare că acest trend va continua și iată că cei de la Lenovo au reușit ceva mai îndrăzneț și anume să ne aducă în prim plan un #laptop pliabil.

Dispozitivul de mai sus este deocamdată un prototip din seria #TinkPad. Conform celor de la Lenovo, s-a lucrat mai bine de 3 ani la acest laptop și va fi lansat anul viitor.

E normal ca în cazul unui telefon pliabil producătorul să aducă utilizatorilor dintr-un ecran mic, unul mai mare, dar în ceea ce privește un laptop va oferii opusul, dintr-un ecran mare, va oferii unul mai mic, un laptop compact. Din telefon, în tabletă iar din laptop tot în tabletă.

Prototipul are un ecran 13,3 inci cu tehnologie OLED, rezoluție 2K și format de 4:3. Cam atâtea detalii știm, în afară de faptul că va avea un procesor Intel și va rula Windows. Da, e un #prototip, deci va mai dura până ce va fi lansat. Vizionați mai jos prototipul în acțiune. Cum vi se pare?

SURSĂ

Raportează

Ce părere ai?

Participant

Scris de către Laurentiu

Sunt pasionat evident de tehnologia mobilă, mașini și fete...da...pasionat de fete...problem?!

Comentarii

Se încarcă…

0

Comentarii

0 comentarii

[Zvon] Motorola One Vision, Viitorul Motorola One 2

O vulnerabilitate WhatsApp permite instalarea de spyware pe telefoanele afectate