Salutare în primul rând! Nu s-a mai postat pe blog de ceva vreme pentru că după cum scrie și în secțiunea despre acest website/blog, sunt singurul editor de pe acest blog, deocamdată. Asta înseamnă că trebuie să-mi rup din timpul meu liber ca să postez articole aici.

Este din ce în ce mai greu să pot face asta. Ca orice om normal, am un serviciu normal iar acest blog este doar un hobby. În ultima vreme am avut foarte multă treabă pe lângă serviciul normal din acestă cauză și lipsa de conținut aici.

Luna Martie din păcate va fi o lună foarte proastă pentru mine din punct de vedere financiar. Să nu mai zic, că tot în luna Martie va expira și găzduirea pentru acest blog. Nu știu dacă voi putea să țin acest hobby în viață dar voi face tot posibilul să plătesc în continuare găzduirea și să încep să scriu articole mult mai des.

Săptămâna ce vine este uriașă pentru lumea tehnologiei mobile datorită evenimentului anual Mobile World Congres (MWC), așa că am să încerc să vă prezint cele mai tari dispozitive lansate acolo.

Dacă cumva ești interesat/ă să îmi dai o mână de ajutor cu acest blog, nu ezita să ma contactezi prin orice metodă dorești. Vă mulțumesc pentru înțelegere! (dacă m-ați înțeles…)