La marele eveniment CES de anul acesta am avut surpriza toți să descoperim în sfârșit un producător de telefoane mobile care să implementeze un senzor de amprentă sub ecran, cu ajutorul celor de la Synaptics. Ceva cum speram să găsim anul trecut pe Galaxy S8 sau cel puțin pe fratele mai mare Galaxy Note8. Stați liniștiți că nici pe S9 nu va apărea…

Iată că cei de la Vivo ne dezvăluie în cele din urmă cum se va numi acest dispozitiv: Vivo X20 Plus UD. UD vine evident de la Under Display (adică Sub Ecran).  Acesta vine cu un sitem de camere duale a câte 13MP, margini foarte mici cu faimosul aspect de 18:9 (sau 2:1), cu ecran de 6.3 cu rezoluție 2160 x 1080 (2K), spațiu generos intern de 128GB și 4GB de memorie RAM.

Ca și putere de procesare acesta nu suportă un procesor ca un dispozitiv de nivel înalt ci mai degrabă unul mediu și anume un Snapdragon 660. Bateria sa va fi de 3.900mAh sau ceva de genul și o versiune de Android 7 Nougat foarte modificată ce va fi pus sub precomandă începând cu 29 Ianuarie la circa 565 de dolari înaintea lansări sale de pe 1 Februarie deocamdată numai prin China.

Nu se știe încă de vreo lansare globală, sau când va fi aceasta.