Deși a debutat în China cam acum o lună, Honor 10, supranumit și “perfect pentru utilizarea cu o mână”, se extinde de astăzi în Europa și ceva din Asia: Anglia, Franța, Germania, Italia, Spania, Rusia, Arabia Saudită, India, Malaezia, Tailanda, Vietnam și Singapore.

Cum prețul va depinde de la țară la țară, pregătiți-vă să plătiți cam 400 de Euro pentru varianta de 64 de GB și cam 450 pe cea de 128 de GB. Ambele variante au la bord 4 GB de memorie RAM și același procesor Kirin 970 ca și pe P20 și P20 Pro. Camerele foto de pe spate nu se pot mândri cu optimizările brandului Leica așa cum o fac versiunile P20 și P20 Pro dar totuși sunt mai mult decât capabile având rezoluțiile de 24 respectiv 16 MP iar cea frontală de 24 MP.

Să nu mai spunem că designul atrăgător al lui Honor 10 numit “Aurora Glass” nu este numai strălucitor dar și reflectiv, “în continuă schimbare”, având culori diferite depinzând din ce unghi îl privești. Senzorul de amprentă este plasat frontal, sub ecran, ultrasonic. Tehnologia de recunoaștere și deblocare facială este “ultra rapidă”, iar bateria este măricică de 3400 mAh. Suport de încărcare “super” rapidă, FHD+ ca și rezoluție a ecranului și la pachet cu Android 8.1 Oreo vine și interfața celor de la Huawei, EMUI 8.1.