Samsung trimite deja invitații la evenimentul lor numit ca din totdeauna, Despachetat (Unpacked) de anul acesta. Evenimentul va avea loc pe 25 Februarie în Barcelona, Spania și va fi cu o zi înaintea evenimentului Mobile World Congress (Congresul tehnologiei Mobile Mondiale).

Cum se sugerează puternic și din invitație, evident Samsung va lansa vârfurile de gamă în lumea telefoanelor inteligente, Galaxy S9 și S9 Plus. Textul “Camera. Reimagined”, adică, Camera, Reimaginată sugerează că cele două dispozitive cu siguranță vor avea camere de ultimă generație, poate cele mai bune camere de până acum pe un telefon inteligent.

Conform câtorva speculații, Samsung ar urma să folosească noii lor senzori de camere ISOCELL, care sunt raportați a înregistra video la o rezoluție de 1080p cu 480 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că vor putea produce video cu viteză super redusă, adică Super Slow Motion, de o calitate superioară. Acești senzori sunt raportați și cu o calitate mul mai bună la lumină scăzută cât și îmbunătățiri pentru dispozitivele cu camere duale și module foarte mici ale camerelor.

Cât despre telefoanele în sine, Galaxy S9 se preconizează că va avea un ecran de 5.8 inci evident cu margini curbate și foarte subțiri, o cameră frontală de 8MP și una principală de 12MP, 4GB de memorie RAM și 64GB de memorie internă. Fratele său mai mare, Galaxy S9 Plus, se raportează a fi cam la fel, doar cu un ecran mai mare și anume de 6.2, camere duale principale și 6GB de memorie RAM.

Ambele vor avea difuzoare duale stereo, certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, căști procesate de AKG, scanner de IRIS și încărcare prin tehnologia wireless.

Evenimentul va fi difuzat pe 25 Februarie la ora locală 19:00. Mai multe detalii le veți afla tot aici pe site-ul nostru.