După ce am aflat când vor fi anunțate (25 Februarie) noile modele de top al celor de la Samsung, Galaxy S9 și S9+, astăzi vă prezint cam cum vor arăta acestea. Deși eu tind să cred (sper) că nu vor fi așa:

După cum vedem în aceste imagini, provenite de la faimosul Evan Blass, lucrurile se cam complică puțin. Acestea devin mai “grase”. Nu mi se pare un aspect urât, dar parcă Galaxy S8 era mai frumușel.

Întrebarea e, de ce să fi recurs Samsung la așa design?! Nu am auzit nici un utilizator de S8 sau S8+ să se plângă de marginile aproape inexistente. În partea de sus observăm mai mulți senzori decât pe modelele de anul trecut ceea ce ne sugerează o investiție mai mare în ceea ce privește recunoașterea facială (Face Unlock), dar asta nu înseamnă că vor renunța la senzorul de amprentă ce îl așteptăm de data aceasta să apară pe spate într-un loc mult mai bun, poate ca pe Galaxy A8 2018, sub cameră, unde-i este locul.

Mai observăm și o dată afișată pe ecran, 16 Martie, poate ne sugerează data exactă când cele două vor fi lansate. Ce părere aveți despre compararea noilor modele cu cele vechi?

Într-adevăr, Galaxy S8 arată mult mai bine, zic eu, dar să nu uităm ca Galaxy S9 va fi mult mai puternic și cu tehnologii noi. Dar ce părere aveți despre asemănarea izbitoare a modelului S9 cu cea a lui Pixel 2 XL:

Mulți spun că seamănă și cu LG V30, dar eu zic că mai mult aduce cu Pixel 2 XL. Nu mai avem mult și vom vedea ce ne vor oferii Galaxy S9 și S9+.