Data trecută am văzut așa câteva scăpări despre acest telefon iar acum aflăm că s-a lansat oficial. Telefonul se încadrează în categoria medie și marchează cel de-al doilea telefon, după HTC U11 Plus, lansat de HTC cu un ecran cu aspect de 2:1, adică cu marginile aproape inexistente.

Ca și dotări, HTC U11 EYEs are ca procesor Snapdragon 652, 4GB de memorie RAM și 64GB de memorie internă. Ecranul are dimensiunea de 6 inci la o rezoluție de 2160 x 1080.

În ceea ce privesc camerele, HTC U11 EYEs vine cu ceva interesant și anume două camere de 5MP pe față pentru toate selfie-urile tale. Aceste camere vin cu o deschidere de f/2.2 ce includ și capabilități HDR.

Mutându-ne în partea din spate, observăm o singură cameră de 12 ultra-pixeli cu o deschidere de f/1.7 însoțită de un flash LED dual. Aceasta are capabilitatea de a filma 4K, are stabilizare optică a imaginilor (OIS) și auto focus.

La final HTC U11 EYEs este alimentat de o baterie măricică de 3,930mAh, are port USB de tip C, certificat IP67 pentru rezistență la apă și praf precum și un senzor de amprentă montat pe spate.

Telefonul vine la pachet cu faimoasele căști USonic și să nu uităm de tehnologia Edge Sense cu care vine echipat rulând totodată ultima versiune Android 8 Oreo. Știm doar că va fi lansat deocamdată doar în China miercurea aceasta pe 17 Ianuarie și va costa undeva la 500 de dolari.

Așteptăm și noi telefonul pe meleagurile noastre iar eu aștept comentariile voastre mai jos. Vă place telefonul, la-ți cumpăra?