Utilizatorii platformei Facebook și-au dorit din totdeauna un buton de a deprecia o postare sau un comentariu încă de când s-a lansat butonul Like prin 2009. Dar să nu mai lungim vorba și să spunem că defapt acest nou buton va fi defapt un buton prin care utilizatorii platformei pot raporta un comentariu considerat de ei ofensiv sau impropriu.

Normal că această caracteristică este benefică celor de la Facebook așa că numai ei vor putea vedea câte persoane au apăsat acest buton precum și ce au ales aceștia la apăsare dintre opțiunile menționate. Însă ce nu înțeleg eu este numele butonului, Downvote, nu prea are legătură cu a raporta.

Nu știu de ce Facebook nu adaugă odată pentru totdeauna un buton care să le permită utilizatorilor săi să deprecieze. Să fie toată lumea mulțumită. Personal nici nu mă interesează un astfel de buton, dar observ că mulți asta își doresc. Voi ce părere aveți, v-ar place un astfel de buton de depreciere sau sunt bune și emoticoanele alea, unde avem și unul “nervos”?