Nu știu câți dintre voi știți de rețeaua socială creată de Google cu ceva timp în urmă care să concureze oarecum cu gigantul Facebook. Eu o mai folosesc din când în gând așa pentru știri din lumea tehnologiei mobile, dar iată că Google s-a hotărât să o mai actualizeze, cel puțin pe propria platformă, Android.

Leo Deegan, inginerul șef al platformei Google+, a relatat într-o postare că va sosi o “nouă versiune” a aplicației ce rulează pe Android. Acesta spune în postarea sa că multe din caracteristicile native vor suferi modificări drastice, sperăm noi bune.

Prin aceste modificări, Deegan spune că au îmbunătățit redarea fluxului precum și defilarea (scrolling) sa, redarea de fotografii în modul lightbox precum și înfățișarea comentariilor neplăcute. Din câte se poate vedea din imaginea de mai jos, aceste modificări nu par a fi vizibile la exterior. Dar sperăm ca acestă rețea socială să vină cu ceva inovativ în viitor pentru a atrage mai mulți utilizatori și de ce nu să poată ajunge la nivelul Facebook.

Până atunci, dacă sunteți interesați de această aplicație, fi-ți pe fază că în următoarele zile va apărea această actualizare și pe telefonul vostru.