Die With Me, în traducere Mori Cu Mine, este o aplicație de mesaje, chat, cam ciudată. O poți folosi doar atunci când telefonul tău Android sau iOS are sub 5% baterie și poți comunica numai cu străini care au aceeași problemă, bateria e pe ducă.

Aplicația a fost concepută ca o aplicație de matrimoniale dar uite că se poate și altfel. Aspectul și funcționalitatea acestei aplicații este cât se poate de simplă, de la aspectul închis pană la opțiunile inexistente. Pur și simplu îți introduci un nume și apoi vorbești cu un străin. Ambii veți putea observa cât procentaj mai aveți din bateria dispozitivului deoarece acesta va fi afișat în fața mesajelor. Nu există posibilitatea de a adăuga poze sau alte chestii, doar simple mesaje.

Este o idee într-adevăr nouă dar și cam sinistră. Sinistră pentru că te face și mai frustrat atunci când realizezi cât de puțină baterie mai ai și mai rău pentru ca nu ști cu cine vorbești, care-ți știe slăbiciunea, că ai bateria foarte slabă și nu vei mai avea posibilitatea să suni după ajutor dacă ți se va întâmpla ceva…până și numele aplicației e sinistru…dar să fim serioși, deși ideea e nouă, nu mi se pare ceva foarte tare, da, este interesant, dar cine mama naibii mai are chef de mesaje cu străini când tu nu mai ști de tine în căutarea unei prize sau mai rău a unui încărcător. Eu unul nu mi-aș sacrifica ultimele procente pentru o astfel de aplicație.