în , ,

Nokia 6, Nokia 8, Galaxy S8, S8 Plus și Galaxy A7 2018 primesc Android 9 Pie

Primul Nokia ce a fost lansat să ruleze Android, și anume Nokia 6, primește în sfârșit actualizarea la Android 9 Pie. Era ultimul terminal din seria 6 care nu primise această actualizare, dar iată că s-a întâmplat. Deocamdată numai modelele TA-1003 au avut parte de această actualizare, dar cu siguranță se va întâmpla și pe celelalte. Trebuie să precizăm că această actualizare va fi și ultima pentru Nokia 6, cel puțin când vine vorba de actualizări majore. Tot odată cu Android 9 vine și actualizarea de securitate pentru luna Februarie.

Nokia 6

Nokia 8 a început și el să primească Android 9 în India și în alte câteva regiuni, printre care și România. Numărul actualizării este V5.140 și vine la pachet din nou cu actualizarea de securitate pe luna Februarie. Așa cum ne-a obișnuit Nokia, telefoanele lor sunt aproape stock în ceea ce privește interfața Android, deci nu ve-ți găsi mari schimbări față de versiunea originală Android 9.

Nokia 8

Trecem la Samsung, unde vârfurile de gamă ale anului 2017, Galaxy S8 și Galaxy S8+ primesc în sfârșit actualizarea stabilă la Android 9 Pie. Actualizarea inițială a fost văzută în Germania și vine cu numerele G950FXXU4DSBA pentru S8 și G955FXXU4DSBA pentru S8+. Și acest duo va primi la pachet actualizarea de securitate pe luna Februarie. De notat faptul că deocamdată numai modelele SM-G950F și SM-G955F primesc această actualizare și nu toți aceștia vor primii actualizarea în același timp.

Galaxy S8

Că tot vorbim de Android 9 Pie, se pare că Samsung va actualiza și Galaxy A7 varianta 2018 la această versiune, deocamdată doar în stagiul BETA.

Raportează

Ce părere ai?

Participant

Scris de către Laurentiu

Sunt pasionat evident de tehnologia mobilă, mașini și fete...da...pasionat de fete...problem?!

Comentarii

Se încarcă…

0

Comentarii

0 comentarii

Samsung pregătește un nou smartwatch, Galaxy Sport sau Active

Motorola ar urma să lanseze un telefon pliabil: Motorola RAZR V4