în ,

[Actualizat] Am primit în sfârșit Android 9 pe Motorola G6

După luni de așteptări a venit și Android 9.

Actualizare 06.05.2019: După aproape două zile de folosire a telefonului cu noua versiune, pot spune că sunt mulțumit de ea. Pe lângă faptul că au introdus animații frumoase prin tot sistemul, noua interfață de recente tip carusel îmi place mai mult, deși am avut probleme cu acestea unde atunci când intram în recente nu-mi apăreau aplicațiile recente dar am rezolvat asta printr-un restart. Am găsit la setări modul întunecat dar deși meniul de conectivitate din bara de notificări precum și sertarul cu toate aplicațiile sunt închise la culoare, meniul de setări nu pare să devină întunecat. Noul aspect al notificărilor este și el mai frumos cu mai multe informații. Din păcate Digital Wellbeing nu există pe Moto G6 cu Android 9. În rest, bateria pare la fel, nimic prea diferit. Țin să menționez că nu am făcut o restartare din fabrică.

Postarea inițială: Și iată că am primit și eu actualizarea la #Android 9 Pie pe telefonul meu Motorola G6. Actualizarea are 1439,7 de MB, adică în jur de 1,5 GB, vine și cu actualizarea de securitate pe luna Februarie, cam veche dar hei, avem Android 9.

Cu viteza mea de internet a reușit să o descarce în jur de 15 minute. Actualizarea în sine a ținut mai mult. Am avut mai mult de așteptat la bootare, la un moment dat am zis că a intrat în boot-loop, dar și-a revenit. La prima vedere nu se văd schimbări decât atunci când intri la notificări și la setări. Voi testa noua versiune zilele acestea și voi reveni cu detalii.

Mai sunt posesori de #Motorola G6 care au primit Android 9 la noi?

Raportează

Ce părere ai?

Participant

Scris de către Laurentiu

Sunt pasionat evident de tehnologia mobilă, mașini și fete...da...pasionat de fete...problem?!

Comentarii

Se încarcă…

0

Comentarii

0 comentarii

Galaxy M40 apare pe Geekbench cu SnapDragon 675 și 6 GB de RAM

[Zvon] Motorola One Vision, Viitorul Motorola One 2